انواع بست داربست

انواع بست داربست

فهرست مطالب

0
(0)

قبل از بررسی انواع بست داربست به توضیح کوتاهی در مورد بست میپردازیم. داربست ابزاری ضروری برای صنعت ساختمان است. این سازه تکمیل سریع‌تر کار ساخت و ساز، همچنین ایمنی کارکنان خود و مردم را در محل‌های ساخت و ساز تضمین می‌کند.

داربست یا اسکافلد سازه‌ای موقت است که به کارگران در انجام بسیاری از وظایف ساخت و ساز از جمله نگهداری، تعمیر ساختمان، ساخت پل‌ها و سایر سازه‌های دست ساز کمک می‌کند. داربست بیشتر در مناطق مرتفع و مناطقی که رفت و آمد کارگران برای آن‌ها سخت است مانند ساختمان و پل استفاده می‌شود.

بست داربست در صنعت ساختمان بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. هدف اصلی استفاده از بست داربست فلزی، اتصال مناسب اجزا و میله‌های داربست به یکدیگر یا نصب داربست در محل مورد نظر است.

انواع مختلفی از بست داربست وجود دارد که به طور گسترده در طرح‌ها و اندازه‌های مختلف برای استفاده در کارهای مختلف ساختمانی استفاده می‌شوند و نقش عمده‌ای ایفا می‌کنند. به طور کلی برای برپایی و استحکام داربست از بست استفاده می‌شود. بست داربست به طور کلی کوپلر نیز نامیده می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی انواع بست داربست بپردازیم:

مهم‌ترین انواع بست داربست

انواع مختلفی از بست داربست در بازار وجود دارد. ساده‌ترین و اساسی‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از:

بست دو پیچ

این نوع بست برای محکم کردن یک قسمت یا جزئی از سیستم داربست در محل مورد استفاده قرار می‌گیرد. بست دوپیچ که یکی از انواع بست داربست فلزی است می‌تواند اطمینان این یک نوع اتصال بلبرینگ است که بدون بار است و برای داربست‌هایی که تحت فشار نیستند استفاده می‌شود و دو لوله داربست را با زاویه ۹۰ درجه به یکدیگر متصل می‌کند. بیشتر برای غرفه‌ها، نمایشگاه‌ها و گلخانه‌ها استفاده می‌شود.

نحوه استفاده از بست پاتلاگ، به این نحو است که فقط باید در موقعیت‌های افقی و برای میله‌هایی که افقی قرار می‌گیرند استفاده شوند به بیان دیگر بیشتر برای اتصال لوله افقی به لوله عرضی استفاده می‌شود. حاصل کند که در ناحیه جفت‌شده هیچ‌گونه تاب خوردگی، خمیدگی یا چرخش وجود نخواهد داشت. سرعت نصب بست دوپیچ بسیار بالاست به همین دلیل بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بست داربست دو پیچ

بست کفی

بست کفی از جنس داکتیل است و در آن از یک لوله استفاده می‌شود. کاربرد بست کفی به عنوان پایه است و درمکانی که سرامیک نباشد استفاده میشود.

انواع بست داربست

بست چهار پیچ

بست چهارپیچ یا کوپلر دوبل نوعی کوپلر زاویه قائم است که بین دو لوله افقی یا عمودی قرار دارد. بست چهارپیچ نیز مانند بست دوپیچ است و برای اتصال لوله‌ها با زاویه ۹۰ درجه مورد استفاده قرار می‌گیرد و تنها تفاوت آن‌ها این است که به جای یک نقطه اتصال، دو نقطه اتصال دارد. اما هدف و کاربرد یکسان دارند و به همان روش استفاده می‌شود.

بست داربست چهار پیچ

بست گردان

بست گردان فلزی برای اتصال دو قطب داربست در هر زاویه‌ای استفاده می‌شود. بست گردان برای افزودن مهاربند مورب به سازه داربست استفاده می‌شوند و قابل تنظیم هستند. برای افزایش دوام و طول عمر به صورت دوار طراحی شده است. بست گردان انعطاف‌پذیرترین نوع بست است که می‌توانید خریداری کنید.

بست داربست گردون

بست اِچ

بست H یک بست ثابت است که برای محکم کردن مقطع عرضی لوله داربست به سایر مقاطع طولی سازه مانند تیر H طراحی شده است که همیشه به صورت جفت استفاده می‌شود. همچنین برای داربست‌های معلق استفاده می‌شود.

بست داربست آهنگیر

بهترین مارک از انواع بست داربست

بست های داربست علاوه بر اینکه خود به چند دسته از نظر کارایی تبدیل می‌شوند. بلکه از نظر برند تولید کننده هم به چند دسته قابل تقسیم هستند، این برندها هر کدام محصول خود را تولید می‌کنند که از نظر داشتن استانداردهای اولیه و کارایی، یکسان هستند و تنها تفاوت آن‌ها از نظر قیمتی و کیفیت است. اگر بخواهیم به چندتا از بهترین مارک بست داربست اشاره کنیم، می‌توانیم به برندهای کوبلر، ایران بست و فولاد بست اشاره کنیم. انتخاب بهترین مارک بست داربست کاملاً تجربی و بسته به کاری دارد که از آن‌ها انتظار دارید.

جمع بندی

در این مقاله به بررسی انواع بست داربست پرداختیم که از نظر کارایی و شرکت تولید کننده به شاخه‌های مختلفی تقسیم می‌شوند و شما با توجه به کارایی بست‌ها می‌توانید بست داربست خود را انتخاب کنید. همچنین در آخر به موضوع بهترین مارک بست داربست پرداختیم که لزوماً نباید آن‌ها را از خود کارخانه برندشان مستقیماً بگیرید بلکه تولید کنندگان دیگر هم این برندها را مطابق با استاندارد‌های تولید کننده اصلی تحویل می‌دهند.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *